Ümraniye'de facianın eşeğinden dönüldü: Servis aracında korkutan yangın

İstanbul Ümraniye’de, cadde üzerinde park halinde bulunan bir servis minibüsü alev alev yandı. Dumanları gören bir temizlik görevlisi durumu itfaiye ekiplerine bildirirken, yangın kontrol altına alındıktan sonra araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldiği belirlendi. Servis aracından yükselen dumanları gören temizlik görevlisi ve minibüsün alevlere teslim olduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

YAŞAM 13.09.2021, 12:18 13.09.2021, 17:47
Ümraniye'de facianın eşeğinden dönüldü: Servis aracında korkutan yangın

Olay, dün İstanbul Ümraniye’de sabah saat 06.30 sıralarında meydana geldi. 

Yangını temizlik görevlisi fark etti

Cadde üzerinde park halinde bulunan servis aracının motor kısmında yangın meydana geldi. Kısa süre içinde büyüyen alevler servis aracını sarmaya başladı. O sırada sokakta bulunan temizlik görevlisi bir personel araçtan çıkan alev ve dumanı görünce hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Alevlerin yükseldiği sırada cadde üzerinden geçen sürücüler, yangın tüpleriyle araca müdahale etse de kontrol altına alınamadı. Bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın söndürüldü. Servis aracında kimsenin olmayışı muhtemel bir faciayı önlerken araçta ciddi çapta maddi hasar meydana geldi. 

Meydana gelen yangın çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

“Neyse ki araçta kimse yoktu” 

Olayla ilgili konuşan Ferhat Özkahya, "Yakın bir arkadaşımızın aracı. Sabah saatlerinde aracın motor bölümünde elektrik kaçağı sebebiyle yangın çıkmış. Temizlik çalışanı bir arkadaş da durumu görünce itfaiyeye bildirmiş. Araç park halindeydi. Yangın esnasında neyse ki araçta kimse yoktu. Kimse zarar görmedi. Araçta maddi hasar var” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)