Ukraynalı genç sığınakta çektiği videolarıyla TikTok’ta fenomen oldu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması sonucu sığınakta yaşamaya başlayan genç kız, çektiği videolarıyla TikTok’ta kısa sürede fenomen oldu. Ailesiyle beraber yerleştiği sığınaktaki yaşamını esprili dille anlatan gence dünyanın her yerinden destek mesajları geliyor.

YAŞAM 09.03.2022, 13:24
Ukraynalı genç sığınakta çektiği videolarıyla TikTok’ta fenomen oldu

Valerisssh’ ismini kullanan Ukraynalı genç kız, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği saldırıların ardından ailesiyle beraber bir sığınağa yerleşti. Buradaki yaşamlarıyla ilgili eğlenceli videolar çekerek TikTok’ta paylaşan gencin kısa sürede takipçi sayısı arttı ve fenomen oldu. Çernigiv şehrinde yaşayan Ukraynalı genci iki haftada 300 binden fazla kişi takip etti.

Ukraynalı genç, sığınağı beş yıldızlı otele benzetiyor

Genç kız bombalar altında yaşadığı günleri çektiği videolarla paylaşıyor. Annesi ve babasıyla yerleştiği sığınaktaki yaşamını esprili bir şekilde yansıtan Ukraynalı genç, kaldıkları yeraltı sığınağını beş yıldızlı otele benzetiyor.

‘Valerisssh’, çektiği bazı videolarda da savaş öncesi dönemde yaşadıkları normal hayatı şimdi hayatla kıyaslıyor.

Ukraynalı gence tüm dünyadan destek mesajları geliyor

Ukraynalı genç, yaptığı bir paylaşımda “İnternet, yaşanan savaşları bizim bildiğimiz gibi bir savaş olmaktan çıkardı. İleride öğrencilerin tarih derslerinde bu videoları izlediğini hayal edin.” yorumunu yaptı.

Yaptığı paylaşımları İngilizce hazırlayan gence tüm dünyadan destek mesajları geliyor.Ukraynalı genç, bugüne kadar katıldığı birçok haber programın da yaşanan saldırı hakkında açıklama yaptı.

Yorumlar (0)