Üçüncü kattan düşen hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği kurtuldu

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Suriye uyruklu, 21 yaşındaki hamile kadın Hasna Hammadi, ikamet ettiği binanın üçüncü katından düştü.

YAŞAM 10.03.2021, 11:02 10.03.2021, 18:08
Üçüncü kattan düşen hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği kurtuldu

Adana’nın Yüreğir ilçesinde Levent Mahallesi’nde yaşayan Suriyet uyruklu, 21 yaşındaki Hasne Hammadi, ikamet ettiği binanın üçüncü katından düştü.

Hamile olduğu anlaşıldı

Hasna Hammadi’nin üçüncü kattan düşmesi sonrası çevredekilerin yardımıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptı. Ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 21 yaşındaki kadının hamile olduğu anlaşıldı. Bir çocuk annesi olan 21 yaşındaki hamile kadının bebeği ise sezaryenle alındı. Anne Hasna Hammadi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, kız bebeği ise doktorların müdahalesi sayesinde hayata tutundu.

Soruşturma sürüyor

Anne Hasna Hammadi’nin balkonda kilim silkelerken dengesini kaybetmesi sonrası ağır yaralanması ve daha sonra hastanede hayatını kaybetmesi ile ilgili polis ekiplerinin soruşturmasının devam ettiği açıklandı. Sezaryenle alınan 9 aylık bebeğin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.



 

Yorumlar (0)