Üç aydır Almanya'da aranıyordu, eşi itiraf etti!

Almanya'nın Duisburg kentinde karısı Mine O.'nun kaybolduğu söyleyerek 7 Eylül'de polise başvuran koca Ercan E., eşi Mine O'yu öldürdüğünü itiraf etti. 3 ay aradan sonra, dün gece cansız bedeni bulunan 26 yaşındaki Mine O.'nun kocası Ercan E. tarafından ormanlık alana gömüldüğü tespit edildi.

YAŞAM 07.12.2019, 13:30
Üç aydır Almanya'da aranıyordu, eşi itiraf etti!

Almanya’nın Duisburg kentinde 7 Eylül’de kaybolan ve kocası Ercan E.’nin 20 Ekim tarihinde polise kayıp başvurusunda bulunmasının ardından aranmaya başlanan 26 yaşındaki Mine O.’nun dün gece cesedi ormanlık alanda bulundu. Alman basınında yer alan haberlere göre, Mine O.'yu, kocası Ercan E.nin öldürdüğünü ve ormanlık alana gömdüğünü itiraf ettiği kaydedildi.

Kaybolan Mine O.’yu uzun süredir arayan Alman polisi, gelen bir ihbar üzerine ailenin garajında detaylı arama yaptı. Polis, aylardır ortalıkta olmayan Mine O.’ya ait kıyafetler ve cep telefonunu garajda bulunca, zaten şüpheli olarak takip edilen koca Ercan E.'yi gözaltına aldı. Gece yarısına kadar süren ifadede Ercan E.’nin eşi Mine O.’yu öldürdüğünü ve cesedini de Untermaiderich semtinde bir okulun yanında bulunan ormanlık alana gömdüğünü polislere anlattığı bildirildi. Ceset üzerine yapılacak otopsinin ardından 26 yaşındaki Mine O.’nun nasıl öldürüldüğü ortaya çıkacak.

Duisburg Polisi, Mine O. cinayeti ile ilgili bilgisi olan vatandaşların en yakın polis birimine gelerek bilgi vermelerini istiyor.

Dünyada kadın cinayetleri durmuyor

Hindistan'dan peşpeşe tecavüz ve arkasından yakılarak öldürme olaylarının haberleri geliyor. Türkiye'de de kadın cinayetleri son yıllarda zirveye çıkmış durumda. Çıkarılan her yasal düzenlemeye rağmen kadın cinayetleri oranı aksi yönde artıyor.

Eskişehir’de Ayşe Tuba Arslan, eski eşi tarafından öldürülmüş, Ayşe Tuba Arslan son bir yılda tam 23 suç duyurusunda bulunduğu ve hepsinin takipsizlikle sonuçlandığı ortaya çıkmıştı.

Anestezi teknikeri Ayşe Karaman da 29 Temmuz’da Ankara’da erkek arkadaşı anestezi uzmanı doktor Ö.T.’nin evinde cansız halde bulunmuştu.

Türkiye’yi sarsan bir olay da geçen günlerde Ordu’da yaşanmıştı. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir, doğum günü öncesinde 3 Aralık günü cezaevi firarisi 35 yaşındaki Özgür Arduç tarafından evinin önünde kalbinden bıçaklanarak katledilmişti. Özgür Arduç, "Bugün birini öldürmek istedim" demişti.

Yorumlar (0)