Tuzla’da korkunç kaza

İstanbul Tuzla’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği araç bariyerlere adeta ok gibi saplandı. Korkunç kazada bir kişi yaralanırken, kazanın ardından araçtaki ibrenin 140 kilometrede takıldığı görüldü.

YAŞAM 18.06.2022, 19:32 19.06.2022, 16:10
Tuzla’da korkunç kaza

Feci kaza, Tuzla Orhanlı TEM Otoyolu bağlantı noktasında saat 13.00 sularında yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, '34 CPS 432' plakalı aracın ismi öğrenilemeyen sürücüsü direksiyon hakimiyetini yitirerek yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kaza neticesinde yol kenarındaki bariyer aracın ön camından girerek ok gibi saplandı. Olayda araç içinde bulunan Melisa Çetiner Aksu yaralandı. 

Bir kişi yaralandı

Kazaya tanık olan yurttaşlar tarafından yetkililere ihbarda bulunuldu. Kısa süre içinde olay mahalline gelen itfaiye personelleri, Aksu’yu sıkıştığı yerden çıkardı. Olay mahalline gelen sağlık personelleri ise yaralı kadına ilk müdahaleyi olay mahallinde gerçekleştirdi ve hastaneye kaldırdı. 

Sürücü olay mahallinden uzaklaştı

Kaza yapan otomobil sürücüsünün olay mahallinde olmadığı tespit edildi. 

Diğer yandan, kazanın ardından otomobildeki ibrenin 140 kilometrede takılı kaldığı gözlendi.

Kazaya tanık olan yurttaşlardan Sait Öztosun, “Kazayı görür görmez koştum. Sürücünün bir şeyi yoktu, araçtan kendisi çıkmıştı. Kadının durumu ise iyi değildi. Ambulansla hastaneye kaldırıldı. Araç bariyerlere girdi ve her yer toz duman oldu." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)