Turistlerin gözü önünde ayılar parçaladı!

Çin'de vahşi yaşam parkında otobüsle gezen turistler, park çalışanının ayıların saldırısı sonucu feci şekilde ölümüne şahit oldular.

YAŞAM 19.10.2020, 14:52 20.10.2020, 18:08
Turistlerin gözü önünde ayılar parçaladı!

Çin'de bulunan Şanghay Vahşi Yaşam Parkı'nda çok sayıda ayının saldırısına maruz kalan park çalışanı yaşamını yitirdi.

BBC'de yer alan habere göre, Şanghay Vahşi Yaşam Parkı görevlisi, otobüs içinde parkı gezen bir grup turistin gözleri önünde ayıların saldırısına uğradı. Talihsiz görevli, ayıların uzun süre saldırıyı sonlandırmamaları üzerine hayatını kaybetti.

Turistlerden bazıları görüntüleri kaydedip sosyal medyada paylaşırken, aynı görüntülerde otobüs içindeki turistlerin yaşadıkları korku dolu anlar ve panik görülüyor ve çığlıklar duyuluyor.

Park görevlisinin feci şekilde yaşamını yitirdiği olayla ilgili açıklama yapan Şangay Vahşi Yaşam Parkı'nın yönetimi, yaşanan olayı "trajedi" olarak nitelendirerek, büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Park görevlisinin ailesine başsağlığı dileğinde bulunan park yönetimi, acı olaya tanık olan misafirlerden de ayrıca özür dilediler.

Şangay Vahşi Yaşam Parkı'nın yönetimi, olayla ilgili inceleme başlattıklarını belirterek, vahşi yaşam parkı genelinde tüm güvenlik önlemlerinin gözden geçirileceğini ve güvenlik tedbirlerinin artırılacağını bildirdi.

Yorumlar (0)