Tren devrildi, yolcular Kayseri'ye taşındı!

Kayseri-Karabük arasında seyahat eden bir yük treni, raydan çıkarak devrildi. Kaza nedeniyle Ankara-Kayseri demir yolu ulaşıma kapandı. Kazadan etkilenen yolcular, Yozgat Valiliğinin otobüsleriyle Kayseri Tren Garı'na taşındı ve Diyarbakır trenine yerleştirildi.

YAŞAM 18.06.2022, 01:20 19.06.2022, 12:11 Hakan Öksüz
Tren devrildi, yolcular Kayseri'ye taşındı!

Kayseri-Karabük arasında demir madeni taşıdığı belirtilen bir trenin vagonu, raydan çıktı. Şefaatli ilçesi civarında yaşanan kazada tren devrildi. Ankara-Kayseri demir yolu, kazadan dolayı trafiğe kapatıldı. Ankara'dan Diyarbakır'a seyahat edecek yolcular, otobüsle Kayseri'ye taşındı.

Kazanın yaşandığı bölgeye gelen Yozgat Valisi Ziya Polat, hiçbir yolcuyu mağdur etmeyeceklerini söyledi. Yolcuları gerekirse Yozgat'ta misafir edeceklerini kaydeden Vali Polat, herkesin gönlünü ferah tutması gerektiğini belirtti.

Yolcular, Kayseri Tren Garı'na götürüldü

Kazadan etkilenen yolcular, valiliğin otobüsleriyle Kayseri Tren Garı'na taşındı. Yolcular, Diyarbakır istikametine giden trene yerleştirildi. Demir yolunun trafiğe açılması için çalışma başlatıldı.

Devrilen trendeki yolculardan biri olan Kenan Yaşar, yetkililerin elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi. Bir başka yolcu olan Gülperi Telan, herhangi bir sıkıntı çekmediklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)