Travestinin "oğlu bıçakladı" dediği adam öldü!

Bir travesti polisi arayarak evindeki kişinin öldürüldüğünü ihbar etti. Travesti, "Bıçaklayan kişi, oğluydu" iddiasında bulundu.

YAŞAM 10.08.2019, 00:35 10.08.2019, 00:56
Travestinin "oğlu bıçakladı" dediği adam öldü!

Adana'da bir travesti polisi arayarak evinde bir kişinin bıçaklanarak öldürüldüğünü ihbar etti. Travesti, adamı öldüren kişiyi ise "Kendi oğlu öldürdü" ifadeleriyle açıkladı.

Edinilen bilgilere göre, Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Bahçeşehir Mahallesi'nde yaşayan ve travesti olduğu öğrenilen 54 yaşındaki E.Z, evine gelen 59 yaşındaki R.T'nin, R.T.nin oğlu A.T. tarafından bıçaklandığı ihbarında bulundu.

Cinayet mahaline giden 112 Acil Servis ekibi, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığı belirlenen 59 yaşındaki R.T'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Cinayetin gerçekleştiği evde yapılan incelemenin ardından 59 yaşındaki R.T'nin cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Birimine götürüldü.

Adana Seyhan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından emniyet müdürlüğüne götürülen travesti E.Z'nin, R.T. ile evde bulundukları sırada maktülün eşi S.T. ve maktülün oğlu A.T'nin geldiğini, çıkan tartışmanın ardından A.T'nin babası R.T'yi bıçakladığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Adana polisi, cinayetten sonra kaçtığı iddia edilen A.T. ve annesi S.T'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)