Trafik polisi, göğsünden bıçaklanan genci hayata döndürdü 

Nişantaşı’nda bir sebeple göğsünden bıçaklanan genç, trafik polisinden yardım istedi. Polis, önce tampon yaptı sonra da genci, ekip aracıyla hastaneye yetiştirdi. Gencin hayatı polis müdahalesiyle kurtarılırken o anlar da kameralara yansıdı. 

YAŞAM 31.10.2021, 11:58 01.11.2021, 09:25
Trafik polisi, göğsünden bıçaklanan genci hayata döndürdü 

İstanbul Nişantaşı’nda Vali Konağı caddesi üzerinde meydana gelen olayda 20 yaşındaki Atakan Sönmez, trafikte Ü.T. ve N.T. isimli iki şahısla tartıştı. Göğsünden bıçaklanan Sönmez, can havliyle yolda koşmaya başladı. Ekip aracındaki polisler önce ne olduğunu anlamayarak araçtan indi. Polisler ve çevredeki vatandaşlar, gencin göğsündeki kanı görünce ne olduğunu anladı. 



Genci sakinleştirip ilk müdahaleyi yaptı 

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlisi polis memuru Sema Küçükşimşek, önce genci sakinleştirerek yere oturtturdu. Ardından gencin tişörtü ile tampon uyguladı. Bu sırada bölgeye ambulans çağırıldı fakat meraklı vatandaşların açılamayacak kadar kalabalık oluşturması sebebiyle ambulans sokağa giremedi. Ambulansın bölgeye ulaşamaması üzerine polis memuru Küçükşimşek ve ekip arkadaşı, genci ekip otosu ile en yakın hastaneye yetiştirdi. Burada müdahale edilen gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis memurunun anlık olarak yaptığı tampon sayesinde Sönmez’in hayatta kalabildiği aktarıldı.  



Kahraman polisin o anları kameraya alındı 

Nişantaşı’nda gerçekleşen olayda trafik polisi ve bıçaklanan gencin anlık görüntüleri kamera kayıtlarına saniye saniye yansıdı. Kahraman polis, sosyal medyada trend topic (çok konuşulanlar) listesine girdi ve o kayıtlar pek çok hesapta paylaşıldı. 

Yorumlar (0)