Trafik magandasının tehdidi kameralara yansıdı

İstanbul trafiğinde güpegündüz dehşete düşüren bir durum yaşandı. Bir kamyonet sürücüsü, kendisinden yol isteyen sürücüye camdan silahını gösterdi. Polis, kamyonet sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. 

YAŞAM 25.06.2021, 17:23 27.06.2021, 09:28
Trafik magandasının tehdidi kameralara yansıdı

Trafik magandaları son olarak İstanbul’da görüntülendi. İstanbul’da seyir halinde olan bir otomobil, kamyonet sürücüsünden yol isteyince olanlar oldu. Kamyonet sürücüsü, önüne geçtiği aracın şoförüne silahını gösterdi. Kamyonet sürücüsü erkek, camdan çıkararak gösterdiği silahı ile kendisini görenlerden büyük tepki topladı.

Merter Cevizlibağ E-5'te yaşanan olayda sol şeritteki otomobil sürücüsünün istediği yolu vermeyen ve tabancasını göstererek psikolojik şiddette bulunan ve alenen tehdit eden kamyonet sürücüsünü arama çalışması başlattı. Polis, kamyonetin plakasından şoförü yakalamak için çabalıyor. 



Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı 

Kamyonet sürücüsünün tabancasını gösterdiği sırada otomobil sürücüsü tarafından kaydedilen görüntüler, sosyal medyada yayınlandı. Kısa sürede çok kez paylaşılan görüntüyü izleyenler, kamyonet sürücüsüne sitem etti. Yapılan paylaşımlarda İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya hesapları defalarca etiketlendi. 

Yorumlar (0)