Trafik ışıklarında silahlı saldırı: Yaralı bir şekilde 2 kilometre kaçtılar

İstanbul Beyoğlu’nda, seyir halinde giden otomobile ateş açıldı ve otomobilde bulunan 2 kişi ağır yaralandı. Kurşunların hedefi olan araçtaki 2 kişi, yaralı bir şekilde 2 kilometre boyunca ilerledikten sonra polis ekiplerinin uygulama noktasına sığındı.

YAŞAM 06.12.2021, 08:49 07.12.2021, 09:18
Trafik ışıklarında silahlı saldırı: Yaralı bir şekilde 2 kilometre kaçtılar

İstanbul Beyoğlu’nda yaşanan olayda, Y.K. ve M.A. isimli kişilerin bulunduğu otomobil, trafik ışıklarında durdukları esnada birtakım kişi ya da kişiler tarafından açılan ateşin hedefi oldu. Çok sayıda merminin isabet ettiği otomobilde yer alan M.A. ve Y.K adlı şahıslar ağır yaralandı. 

Yaralı bir şekilde 2 kilometre boyunca kaçtılar

Açılan ateşin ardından yaralı bir şekilde yaklaşık 2 kilometre boyunca kurşunlanan araçla birlikte kaçmaya çalışan Y.K. ve M.A adlı şahıslar, yol üstündeki bir polis uygulama noktasına sığındı. Polis ekiplerinin olay öğrenmesinin ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Yapılan müdahaleden sonra 2 yaralı, hastaneye kaldırıldı. Y.K. ve M.A. adlı şahısların hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Olay yeri ekiplerinin incelemeleri sonucunda, olay yerinde ve otomobilde çok sayıda boş kovan bulundu. 

Polislerin, silahlı saldırıyı düzenleyen ve ardından kayıplara karışan şüpheli ya da şüphelileri arama çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar (0)