Trabzon'un orta yerinde dehşet: Sokakta yürürken gözünden vuruldu!

Trabzon'un en işlek caddesi olan Uzun Sokak'ta akşam saat 19.00 sıralarında meydana gelen silahlı saldırı olayı, bölgeden geçen vatandaşları şoke etti. Kalabalık cadde üzerinde tartıştığı kişiyi ayağından yaralayan şahıs, olay yerinden kaçtı. Olay sırasında sokaktan geçen bir vatandaş, yerden seken kurşunla gözünden yaralandı.

YAŞAM 30.09.2022, 21:43 Hakan Öksüz
Trabzon'un orta yerinde dehşet: Sokakta yürürken gözünden vuruldu!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinin merkezinde yaşanan bir silahla yaralama olayı, sokaktan geçen vatandaşların hayatını tehlikeye attı. Olay bu akşam saat 19.10'da kentin en işlek caddesi olan Uzun Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre daha önce tartıştığı Uğur Çakır ile sokakta karşılaşan Gökhan K., silahına sarıldı. Kalabalık caddede yankılanan silah sesi, çevredeki vatandaşları paniğe sürükledi.

Tartıştığı kişinin ayağına ateş etti, seken kurşun başkasını yaraladı!

Tartışma yaşadığı Uğur Çakır'ın ayağına bir el ateş ederek yaralayan Gökhan K.'nin, olay yerinden kaçtığı bildirildi. O sırada sokaktan geçen ve olayla hiçbir ilgisi bulunmayan Onur Mert adlı vatandaş, yerden seken kurşunla gözünden yaralandı. Çevredeki esnaf ve sokaktan geçen vatandaşlar, acı içinde kendini yere bırakan Onur Mert'e yardıma koştu.

Yaralılar hastanelere kaldırıldı

Gözünden yaralanan Onur Mert'in, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındığı kaydedildi. Ayağına gelen kurşunla yere yığılan Uğur Çakır ise Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözünden yaralanan vatandaşın, gezi amaçlı şehir dışından geldiği belirtildi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştiren Gökhan K.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)