Trabzon'da korkunç kaza

Trabzon’a bağlı Of ilçesinde, yurt dışından tatil için memleketleri Rize'ye gelen aileye ait Almanya plakalı otomobil orta refüje çarparak kaza yaptı. Kazada ilk tespitlere göre 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

YAŞAM 04.07.2021, 18:00 05.07.2021, 10:13
Trabzon'da korkunç kaza

Korkunç kaza, Trabzon-Rize yönünde ilerleyen aracın sabahın ilk saatlerinde Of ilçesi Eskipazar Mahallesi üzerinde orta refüje çarpması neticesinde meydana geldi. 

Tatil için memleketlerine gelmişlerdi

Aktarılan bilgiye göre, sürücü Y.K.’nın direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle 'GD PJ 809' Almanya plakalı otomobil orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön tarafı tamamen hurdaya dönen araçta bulunanların yardımına ilk olarak çevredeki yurttaşlar koştu. Olay mahalline gelen itfaiye personellerinin çalışmasıyla yaralılar otomobilden çıkarıldı. Yaralılar, sağlık personellerinin ilk müdahalesinin akabinde ambulanslarla hastaneye sevk edildiler.

2 ölü, 4 yaralı

Kazada, Ayşenur Doğan ve Zeliha Çatan, gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak vefat etti. Kazada yaralanan araç sürücüsü Y.K. ile birlikte araçta bulunan B.Ç, E.Ç. ve E.F.Ç. ise kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındılar.





Yorumlar (0)