Tokat'ta komedi filmlerini aratmayan olay

Tokat’a bağlı Niksar ilçesinde çaldığı parayı yere düşüren, çalmaya çalıştığı araç bozulan şüpheli şahıs, bir markette yaptığı hırsızlığın akabinde kısa süre içinde yakalandı. Şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

YAŞAM 12.01.2022, 00:12
Tokat'ta komedi filmlerini aratmayan olay

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, evvelki gün O.Ö. (29) adlı şüpheli şahıs, sanayideki bir iş yerinin camlarını kırıp içeri girdi ve kasadan 1000 TL alarak uzaklaştığı esnada parayı düşürerek kaybetti. Ardından başka bir iş yerinin önünde bulunan aracı çalan hırsız, otomobilin arıza yapması üzerine bir akaryakıt istasyonuna park ederek uzaklaştı.

Tutuklandı

Olayın ardından akşam saatlerinde ilçe merkezindeki bir marketin kapısının camını kırıp içeri giren şahıs, market kasasını alıp kaçmaya çalıştı. Olayın ihbar edilmesi üzerine emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen araştırmada O.Ö. (29) isimli şüpheli şahıs, kısa süre içinde yakalayarak gözaltına alındı. O.Ö.'nün marketten çaldığı kasa da ara sokakta bir duvar dibinde bulunurken, içinin boş olduğu görüldü.

Şüpheli şahıs, polis karakolundaki ifadesinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine nakledildi.



Yorumlar (0)