Tokat'ta eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği adamı 37 yerinden bıçakladı

Tokat’a bağlı Erbaa ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi ile ilişkisi olduğunu düşündüğü şahsı, koronavirüs karantinasında olan mahallede 37 yerinden bıçakladı.

YAŞAM 18.03.2021, 18:44 19.03.2021, 11:36
Tokat'ta eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği adamı 37 yerinden bıçakladı

Aktarılan bilgiye göre, korkunç olay, karantina uygulaması altında olan Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde yaşandı. Abdullah K. (42) adlı şahıs, evinden çıktığı esnada bıçaklı saldırıya uğradı. Vücuduna aldığı 37 bıçak darbesiyle yere yığılan adam, sağlık ekiplerince ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi'ne nakledildi. İlk müdahalenin sonrasında Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralı şahsın akciğerinden ağır şekilde yara aldığı ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. 

Olay mahallinden 1 kilometre uzaklıkta yakalandı

Abdullah K.'yı bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaşan Murat K. (35) ise yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta karantina kapama noktasında bulunan emniyet güçleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Ankara’dan Tokat’a geldiği belirtilen saldırganın sorgusunda, boşanma aşamasındaki eşi D.K. ile ilişkisi olmasından dolayı Abdullah K.'yı (42) bıçakladığını itiraf ettiği kaydedildi. Gözaltına alınan zanlının polis merkezindeki ifade işlemleri sürüyor.







Yorumlar (0)