Tereyağı ve bal ile 84 yaşında koronayı yendi!

Rize'de yaşayan ve yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan Melek Sarıibrahim, tereyağı ve bal tüketerek iyileştiğini ifade etti. 

YAŞAM 10.10.2020, 13:35 11.10.2020, 14:57
Tereyağı ve bal ile 84 yaşında koronayı yendi!

Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) en çok etkilediği gruplardan biri de yaşlılar...

Rize'de yaşanan 84 yaşındaki Melek Sarıibrahim, kısa süre önce rahatsızlık geçirdi. Kronik kalp rahatsızlığına sahip olan yaşlı kadının, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığı tespit edildi. 

Bunun üzerine hemen tedavi altına alınan Melek Sarıibrahim'e daha sonra tekrar test uygulandı. Bu kez test sonucu negatif çıkan yaşlı kadın, 14 gün boyunca evinde izolasyon altında tutuldu. Melek Sarıibrahim, yeni tip koronavirüsü (Covid-19) atlatmayı başardı.

"Hep vitaminli şeyler yerdim"

Melek Sarıibrahim, gençlik döneminde hep çalıştığını belirterek, güçlü kalabilmek için her zaman vitaminli gıdalar tükettiğini ve bu konuda çok dikkatli olduğunu söyledi.

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandıktan sonra ciddi bir rahatsızlık yaşamadığını aktaran yaşlı kadın, tereyağı, yoğurt ve bal tüketerek iyileştiğini ifade etti. Melek Sarıibrahim, çok iyi hissettiğini kaydetti. 

"Annem her zaman sağlıklı beslenirdi"

Yaşlı kadının kızı olan Remziye Bilkil, annesinin ve kendisinin yeni tip koronavirüs (Covid-19) test sonuçlarının pozitif çıktığını ve hemen izolasyona alındıklarını aktardı.

Doktorun verdiği ilaçları kullandıklarını kaydeden Remziye Bilkil, annesinin yaşlı olması nedeniyle beslenmesine daha çok dikkat ettiğini söyledi.

Remziye Bilkil, annesinin hep sağlıklı beslendiğini kaydederek, bu süreçte de tereyağı, pekmez ve bal tükettiğini ifade etti. 

"İlaçları da dikkatli bir şekilde kullandık"

Annesinin kalp ilaçlarının olduğunu ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle verilen ilaçları da dikkatli bir şekilde kullandığını aktaran Remziye Bilkil, en sonunda hastalığı atlatmayı başardıklarını kaydetti.

Remziye Bilkil, annesinin her zaman beslenmesine özen gösterdiğini ve bağışıklığının çok güçlü olduğunu belirterek, yeni tip koronavirüsü (Covid-19) böylece kolay bir şekilde atlatabildiğini belirtti.

Yorumlar (0)