TEM’de tırın karıştığı kazada kan aktı

İzmit’te TEM otoyolunun Daniş Koper viyadüğünden İstanbul’a doğru hareket eden bir panelvan, tıra arkadan çarptı. Panelvandaki bir kişinin yaralandığı ve diğerinin de hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

YAŞAM 15.04.2022, 08:30 15.04.2022, 12:54
TEM’de tırın karıştığı kazada kan aktı

TEM otoyolunun İzmit ilçesi mevkiinde Daniş Koper viyadüğünden İstanbul’a doğru seyir halinde olan, Niyazi Ç. isimli vatandaşın kontrolündeki panelvan, feci bir kazaya karıştı. 34 JL 4787 plakalı panelvan, Turgut Y. isimli şoför idaresindeki 16 LAG 27 plakalı tıra arkadan çarptı. 



1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Kazada tır şoförü herhangi bir şekilde yaralanmazken panelvanda sürücü olan Niyazi Ç., yaralandı. Panelvanın yolcu koltuğunda oturan Berzat Aslan’ın da yaralandığı bildirildi. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin ilk muayenesinde Berzat Aslan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Niyazi Ç. ise olay yerindeki ilk tedavisinin ardından hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.







Yorumlar (0)