TEM Otoyolu Düzce geçişindeki kazalara 25 araç karıştı

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde sağanak yağış beraberinde kaza getirdi. 8 ayrı noktada meydana gelen trafik kazasında 25 araç birbirine girdi. Kazalarda toplam 8 kişi yaralandı.

YAŞAM 14.06.2021, 18:10 15.06.2021, 15:55
TEM Otoyolu Düzce geçişindeki kazalara 25 araç karıştı

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde yoğun yağışla birlikte 8 ayrı noktada meydana gelen kazalarda 25 araç birbirine girdi. 

İlk kaza Anadolu Otoyolu Gümüşova rampaları mevkisinde sabah saatlerinde yaşandı. Direksiyon hakimiyetini yitiren S.S. idaresindeki tır refüje devrildi. Söz konusu kazada sürücü S.S. ile yanında yolcu olarak yer alan B.N.P. yaralandı. 

8 ayrı noktada kaza

Sağanak yağışın etkinlik gösterdiği öğlen saatlerinde art arda 5 kaza daha meydana geldi. Gölyaka mevkisinde İstanbul istikametinde ilerleyen 3 araç, Gümüşova mevkisi Ankara yönünde ilerleyen 5 araç, Gümüşova OSB mevkisi İstanbul istikametinde 3 araç, Paşakonağı mevkisi İstanbul istikametinde 6 araçlı, Gümüşova rampaları Ankara istikametinde 3 araç, İstanbul istikametine 2 araç ve Sakarya-Düzce kent sınırında ise 2 araç olmak üzere toplam 8 farklı kaza yaşandı. 

25 araçlı kazada 8 kişi yaralandı

Sağanak yağış ile birlikte gerçekleşen kazalarda 25 araç birbirine girerken 8 kişi ise yaralandı. Kazalar sebebi ile trafik Anadolu Otoyolu Düzce mevkisinde her iki istikamette tek şeritten sağlanırken, araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. 

Güvenlik ekipleri kazalara ilişkin inceleme başlattı.

















Yorumlar (0)