Televizyonuna yuva yapan kumruya gözü gibi bakıyor

Elazığ’da sağlık çalışanı olarak görev alan Savaş Kayaoğlu, balkonlarındaki televizyonun üzerine yuva yapan kumruya gözü gibi bakıyor.

YAŞAM 23.09.2021, 01:49 23.09.2021, 13:29
Televizyonuna yuva yapan kumruya gözü gibi bakıyor

Elazığ merkeze bağlı Sanayi Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde bir kumru, Kayaoğlu’nun evinin balkonundaki televizyona yuva yaptı. Ailesi ile beraber gittiği bir haftalık tatil dönüşü balkonlarındaki yuvayı gören Kayaoğlu, kumrunun kuluçkaya yattığına şahit oldu. Kumruyu her gün düzenli bir şekilde kontrol ederek hayvana gözü gibi bakan Kayaoğlu, hayvanın beslenmesine de yardımcı oluyor. Ayrıca, kumrunun rahatsız olmaması adına televizyonu kullanmadıklarını kaydeden Kayaoğlu, havalar daha fazla soğumadan yavru kumrunun uçmaya başlamasının en büyük dilekleri olduğunu belirtti.

"Ailenin bir ferdi"

Kayaoğlu, “Yaklaşık olarak beş senedir bu evde oturuyorum. Bir hafta tatile gittik ve eve geldiğimizde televizyonun üstüne yuva yaptığını gördük. Artık bizim ailenin bir parçası. Ev halkından korkmuyor. Yemeğini ve suyunu eksik etmiyoruz." diye konuştu.

"Televizyonu açmıyoruz"

Hayvanın rahatsız olmaması için televizyonu kullanmadıklarını ifade eden Kayaoğlu, “Rahatsız olmasın diye televizyonu açmıyoruz. Soğuklar başlamadan evvel yavrusunu yetiştirebilecek mi diye merakla bekliyoruz. Bizi korkutan durum da bu.” dedi.







Yorumlar (0)