‘Telefonla çok oynuyorsun’ deyip pompalı tüfekle sevgilisini vurdu

Bursa’da bir kişi, kendisini aldattığından şüphelendiğini ifade ettiği sevgilisini telefonla çok oynadığı gerekçesiyle pompalı tüfekle vurdu. Şahıs ardından ise pişman olup ambulansı arayarak sevgilisi için sağlık ekiplerinden yardım talep etti.

YAŞAM 01.03.2021, 07:56 01.03.2021, 08:02
‘Telefonla çok oynuyorsun’ deyip pompalı tüfekle sevgilisini vurdu

Bursa’da bir kişi, telefonla çok oynadığını iddia ettiği sevgilisini pompalı tüfekle vurdu. Ardından pişman olan adam ambulansı arayarak yardım istedi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Ovaakça Mahallesi’nde gece saatlerinde yaşandı. Elde edilen bilgilere göre Şenol Y. adlı şahıs sevgilisi Songül Ü. ile cep telefonuyla çok fazla vakit geçirdiğini söyleyerek tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın büyümesinin ardından Şenol Y. yatak odasında bulunan pompalı tüfeği alarak sevgilisi Songul Ü.’ye ateş etti. Songul Ü., karnından ve bacağından yaralanarak yere yığıldı.

Sağlık ekiplerini aradı

Kadın yerde acılar içinde kıvranırken Şenol Y., pişman olarak ambulansı arayıp yardım talep etti. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralı Songul Ü.’yü Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Şüpheli Şenol Y. olayda kullandığı pompalı tüfekle beraber polis ekiplerine teslim oldu.

Şenol Y., ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken vermiş olduğu ifadede, “Yaklaşık olarak 1 aydan beri evdeyiz ve cep telefonu elinden düşmüyor. Beni aldattığını düşünüyordum. Tepki gösterdim ancak yine telefonunu bırakmadı. Kavga etmeye başladık ve daha da şüphelenince ateş ettim.” dediği öğrenildi. Olaya dair soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)