Telefona bakarken kaza yapan şoför hakkında karar verildi

Beşiktaş'ta İETT otobüs şoförü, cep telefonu ile ilgilenirken bariyerlere çarparak bir yolcunun feci şekilde can vermesine sebep olmuştu. Şoför, sevk edildiği mahkeme tarafından 'taksirle adam öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM 22.04.2021, 01:28 22.04.2021, 14:46
Telefona bakarken kaza yapan şoför hakkında karar verildi

Beşiktaş’a bağlı olan Barbaros Bulvarı’nda sabah meydana gelen kazada, çift katlı belediye otobüsü alt geçitten geçtiği esnada kontrolden çıkarak bariyerlere çarpmış, bariyerlerden kopan metal parça aracın içerisine girip Sevgi Yamaç Yalçın’ın ölümüne, Münir B.’nin ise yaralanmasına sebep olmuştu.

Tutuklandı

Kaza esnasında telefonla ilgilendiği tespit edilen otobüs şoförü Baki T., emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şahıs, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki adli işlemlerin tamamlanmasının akabinde sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından 'taksirle adam öldürmek' suçundan tutuklanıp Metris Cezaevi'ne nakledildi. 

Talihsiz kadın vefat etti

Kazada yaşamını yitiren Sevgi Yamaç Yalçın'ın Beşiktaş'ta bulunan bir gazetede aşçı olarak görev yaptığı ve sabah işe gitmek üzere Sultangazi'deki evinden yola çıktığı belirtildi. Yalçın evli ve iki çocuk annesiydi. 

Yorumlar (0)