Tekirdağlı genç önce annesi ve babasını öldürdü sonra da intihar etti 

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen hazin olayda cinnet getirdiği belirtilen bir genç, önce anne ve babasını silahla vurarak öldürdü sonra da aynı silahla intihar etti. 

YAŞAM 14.11.2021, 11:44 14.11.2021, 12:23
Tekirdağlı genç önce annesi ve babasını öldürdü sonra da intihar etti 

Tekirdağ Çorlu’da meydana gelen olayda bir genç, henüz bilinmeyen bir sebeple cinnet getirdi. Emekli bir subay olan babasının beylik tabancasını alan genç önce annesi ve babasını vurarak öldürdü. Sonra da aynı silahla hayatını kaybetti. Ebeveynler olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede vefat etti. 



Durumu komşular haber verdi 

Çorlu’nun Alipaşa Mahallesi Varış Sokak’taki bir apartmanda meydana gelen olayda Ali eren Arslankılıç, henüz bilinmeyen bir sebeple ailesiyle tartıştı. Bunun üzerine cinnet getirdiği belirlenen genç, babası emekli subay Ali Arslankılıç’ın beylik tabancasını önce annesi Nurhan’a sonra da babası Ali’ye karşı ateşledi. Sonrasında ise intihar etti. Silah sesini duyan komşuların polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, anne ve babayı morga kaldırırken genç ise ağır yaralı şekilde Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Katil zanlısı Ali Eren, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemesi ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Yorumlar (0)