Tekirdağ’da can pazarı yaşandı 

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde servis ile otomobil çarpıştı. 15 kişinin yaralandığı kazada adeta can pazarı yaşandı. Ambulans sireninin susmadığı sabah saatlerinde Şarköy ve Malkara Devlet Hastaneleri dolup taştı. 

YAŞAM 18.01.2022, 13:05 19.01.2022, 09:22
Tekirdağ’da can pazarı yaşandı 

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde sabah saatlerinde feci bir kaza yaşandı. Malkara-Şarköy yolunun Çınarlıdere mahallesi girişinde meydana gelen kazada otomobil ve servis minibüsü çarpıştı. Malkara ilçe merkezi ve köylerinden alınan işçileri Sağlamtaş mahallesindeki bir tekstil firmasına götüren İbrahim Çalık idaresindeki 59 J 7051 plakalı bir işçi servisi, Çınarlıdere girişinde Oğuzhan Pamuk yönetimindeki 59 LJ 829 plakalı otomobille çarpıştı. 



Yaralıların tedavileri saatlerdir devam ediyor 

Kazada hafif yaralanan vatandaşların 112’ye haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Şoför İbrahim Çalık ile serviste bulunan 11 yolcu yaralanırken otomobil sürücüsü Oğuzhan Pamuk ve beraberindeki 2 kişi de hastaneye kaldırıldı. Şarköy ve Malkara Devlet Hastanelerine kaldırılan yaralıların tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 



Yorumlar (0)