Tekirdağ'da ters yöne giren araç kağıt gibi ezildi

Tekirdağ’a bağlı Süleymanpaşa ilçesinde ters yöne giren aracın sürücüsü dehşet saçtı. Otomobil ve tırla çarpışıp bariyere saplanan otomobil adeta kağıt gibi ezilirken, kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı.

YAŞAM 28.09.2021, 18:33 29.09.2021, 16:27
Tekirdağ'da ters yöne giren araç kağıt gibi ezildi

Korkunç kaza, Tekirdağ’a bağlı Süleymanpaşa ilçesinde meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, E.Ö. yönetimindeki '59 LH 986' plakalı araç, çevre yoluna ters yönden girdi. Ters yöne giren araç, o esnada karşıdan gelen otomobil ve tırla çarptıktan sonra yolun ortasındaki bariyerlere saplandı. Paramparça olan otomobilin sürücüsü E.Ö. yaşamını yitirirken, yanında bulunan Y.Ç. ve kazaya karışan diğer araçta bulunan B.Y. yaralandı.

Aracın çalıntı olduğu iddia edildi

Kazayı görenlerin ihbarda bulunması üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken, kaza alanına gelen emniyet güçleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı. Ekiplerin müdahalesiyle araçtaki yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Kazada yaralananlar ilk müdahalelerinin akabinde hastaneye sevk edilirken, kazada can veren E.Ö.’nün cansız bedeni ise hastane morguna nakledildi.

Kazaya karışan aracın çalıntı olduğu öne sürülürken, kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.





















Yorumlar (0)