Tekirdağ'da kadına şiddet: Tartıştığı eşini benzin döküp yaktı

Tekirdağ’da ikamet eden bir şahıs, karısını götürdüğü ağaçlık arazide benzin dökerek yakmaya çalıştı. Vücudunda çok sayıda yanık oluşan talihsiz kadın, tedavi altına alındı.

YAŞAM 29.03.2021, 21:53 30.03.2021, 11:06
Tekirdağ'da kadına şiddet: Tartıştığı eşini benzin döküp yaktı

Akıllara durgunluk veren olay, Tekirdağ’a bağlı Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Hacıköy Mahallesi mevkiinde ağaçlık bir arazide yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, Muratlı ilçesinde ikamet eden Ekrem A. (29), eşi A.A.’nın (29) kendisini başka bir erkekle aldattığını düşünerek, bu hususta konuşmak için eşini de yanına alarak '59 ACB 524' plakalı motosikleti ile Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Hacıköy Mahallesi mevkiindeki ağaçlık bir alana gitti.

Yakarak katletmeye çalıştı

Ormanlık alandaki patika yoluna gelen çift, burada aldatma hususunu bir süre konuştu. Çift arasında meydana gelen tartışma neticesinde, Ekrem A., daha evvel yanına aldığı pet şişe içerisinde bulunan benzini talihsiz kadının üzerine döktü. Ekrem A., benzin döktükten hemen sonra A.A.'yı acımasızca yaktı. Olay mahallinde bulunan çeşmedeki suyla üzerindeki alevleri söndüren talihsiz kadın, ardından yola çıkarak yardım talep etti.

2 kilometre yürüdü

Eşini acımasızca yakan Ekrem A. ise olay mahallinden kaçtı. Yolda yaklaşık olarak 2 kilometre yürüyerek yardım talep eden kadın, durdurduğu bir otomobille Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne başvurdu. İhbar üzerine olay mahalline gelen güvenlik güçleri ise olay bölgesinden kaçan Ekrem A.’yı gözaltına aldı. Ekrem A., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi. Acımasız şahıs, tutuklandı. Kentten İstanbul’daki bir hastaneye nakledilen kadının durumunun ise ağır olduğu belirtildi.







Yorumlar (0)