Tekirdağ'da kadın cinayeti: Başından tabancayla vurdu, tarlaya gömdü

Tekirdağ’a bağlı Marmaraereğlisi ilçesinde katlettiği sevgilisini gömdüğü çukurdan çıkarmak isteyen zanlıyı, yardım talep ettiği kepçe operatörü ele verdi.

YAŞAM 28.03.2021, 20:41
Tekirdağ'da kadın cinayeti: Başından tabancayla vurdu, tarlaya gömdü

Akıllara durgunluk veren olay, Marmaraereğlisi ilçesinde bulunan Yençiftlik Mahallesi'ndeki kırsal bir bölgede yaşandı. Edinilen bilgilere göre, ilçede ikamet eden K.K., birliktelik yaşadığı Yeter Yılmaz ile ilçe dışında bulunan araziye gitti. Henüz tespit edilemeyen bir sebeple çift arasında tartışma meydana geldi. Tartışmanın büyümesi ile K.K., Yeter Yılmaz’ı silahla katlettikten sonra bölgede bulunan bir çukura gömdü. K.K., talihsiz kadını katlettiği tabancayı da göle atarak, delileri ortadan kaldırmaya çalıştı.

"5 bin liraya cesedi çıkar"

Söz konusu şahıs, olayın üstünü tamamen kapatmak maksadıyla, iddiaya göre, oğlunun da yardımlarıyla buldukları bir iş makinesi operatörüne, define arayanların tarlasına zarar verdiğini ve tarlayı düzelttirmek istediklerini belirtti. İş makinesi yardımıyla Yeter Yılmaz’ı gömdüğü bölgeyi iyice kapattıran K.K., olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra yeniden iş makinesi operatörüne giden K.K., yaptıklarından dolayı pişmanlık duyunca, orada bir ceset olduğunu ve 5 bin TL karşılığında cesedi çıkarmasını talep etti. Duydukları karşısında kulaklarına inanamayan kepçe operatörü, "Ben iş makinemi alıp geliyorum." diyerek, direkt olarak jandarmaya ihbarda bulundu.

3 kişi gözaltına alındı

Kısa bir süre içerisinde bölgeye ulaşan jandarma güçleri, kapatılan çukurda talihsiz kadının cansız bedenine ulaştı. Korkunç cinayetle ilişkin olarak K.K., oğlu A.K. ve kepçe operatörü Ö.Ş. gözaltına alındı. İşlemleri tamamlandıktan sonra hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar, adliyeye gönderildi.



Yorumlar (0)