Tekirdağ'da feci kaza

Tekirdağ’a bağlı Muratlı ilçesinde otomobil ile işçi servisinin karıştığı feci kazada 2 kişi yaşamını yitirirken, 15 işçi yaralandı.

YAŞAM 23.11.2021, 18:13 24.11.2021, 11:56
Tekirdağ'da feci kaza

Korkunç kaza, Muratlı ilçesine bağlı OSB Mahallesi’nde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, ilçeden Büyükkarıştıran yönüne doğru ilerleyen Özcan Özdemir yönetimindeki '59 AL 320' plakalı lüks araç, sağanak yağıştan dolayı kayganlaşan zeminin de etkisiyle Özdemir'in direksiyon hakimiyetini yitirmesi neticesinde karşı şeride geçti. Lüks araç, Büyükkarıştıran'dan Muratlı yönüne doğru ilerleyen R.Ö. idaresindeki '59 S 6271' plakalı işçi servisine çarptı.

2 ölü, 15 yaralı

Çarpışmanın şiddetiyle otomobil içinde sıkışan Özcan Özdemir ve eşi Nalan Özdemir olay mahallinde can verdi. Midibüsün sürücüsü R.Ö. ile birlikte 15 işçi de yaralandı. İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Bölgeye intikal eden ekiplerin faaliyetleri ile midibüste bulunan yaralılar, itfaiye personellerinin yardımıyla araçtan çıkarıldı. Yaralılar çevredeki hastanelere nakledildi. Çiftin cansız bedeni ise hastane morguna kaldırıldı. 



















Yorumlar (0)