Tekirdağ'da aile hekimi ve kızı, kilitli odada ölü olarak bulundu

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan aile hekimi Dr. Mustafa Ersoyi, 11 yaşındaki kızı Ceren Ersoy ile aynı odada ölü olarak bulundu. 

YAŞAM 08.05.2021, 17:29 09.05.2021, 15:12
Tekirdağ'da aile hekimi ve kızı, kilitli odada ölü olarak bulundu

Tekirdağ’da yaşanan olayda, aile hekimi Mustafa Ersoy’un eşi G. Ersoy, evin kilitli odasına girince gördükleri karşısında sinir krizi geçirdi

Eşi banyoda asılı, kızı yerde ölü bulundu

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşanan olayda iddiaya göre, 55 yaşında olan aile hekimi Mustafa Ersoy, evin üst katına kırık ayağı sebebiyle çıkamadığı için dubleks evlerinin birinci katında yaşıyordu. Eşi Mustafa Ersoy’a, kahvaltısını getirmek üzere odasının kapısını çalan G.E., kapının kilitli olduğunu gördü ve içeriye seslenmeye çalıştı. 

Cevap alamayan G. Ersoy, evdeki yedek anahtarla kapıyı açıp içeri girdi ve kocası Mustafa Ersoy’u, banyoda asılı halde, 11 yaşındaki kızları Ceren Ersoy’u ise yerde yatar durumda gördü. Sinir krizi geçiren G. Ersoy, hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, banyoda asılı bulunan Doktor Mustafa Ersoy’u ve yerde yatan kızları Ceren Ersoy’un öldüğünü tespit etti.

Baba ve kızın cesetleri, Adli Tip Kurumuna gönderilirken emniyet ekipleri, olaya ilişkin Mustafa Ersoy’un eşi G. Ersoy ile oğlu A. Ersoy’un ifadelerini isteyecek.

Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Yorumlar (0)