Tekirdağ'da 13 yaşındaki kız çocuğu üvey annesini öldürdü

Tekirdağ'a bağlı Çorlu ilçesinde, kız çocuğu E.N.O., tartıştığı üvey annesi Z.O.'yu İngiliz anahtarı ile darbettikten sonra bıçaklayarak katletti. Olayın akabinde kaçan E.N.O., İstanbul Silivri'de yakalandı.

YAŞAM 27.06.2021, 18:32 28.06.2021, 10:12
Tekirdağ'da 13 yaşındaki kız çocuğu üvey annesini öldürdü

Korkunç olay, sabah saatlerinde Çorlu'ya bağlı Reşadiye Mahallesi Yunus Emre 2. Sokak üzerindeki 4 katlı binada meydana geldi. Fabrika işçisi İ.O., gece vardiyasının akabinde sabah saatlerinde evine döndü. Bugün saat 10.00 sularında uyanan İ.O., eşi Z.O.'nun (56) bulunduğu odanın kapısının kilitli olduğunu gördü. Kapıyı kıran İ.O., eşini odada kanlar içerisinde hareketsiz halde buldu.

Olay yerinde can verdi

İ.O.'nun ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Sağlık personellerinin gerçekleştirdiği incelemede Z.O.'nun yaşamını yitirdiği belirlenerek, naaşı Çorlu Devlet Hastanesi morguna nakledildi. Emniyet güçlerinin yaptığı incelemenin ardından İ.O.'nun kızı olan E.N.O.'nun (13) da evde olmadığının belirlenmesinin ardından arama çalışmaları başlatıldı.

Taksici ihbarda bulundu

Polisi arayan taksici, Çorlu'dan aldığı küçük kız çocuğunun şüpheli hareketler sergilediği yönünde ihbarda bulundu. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, taksiyi İstanbul'a bağlı Silivri ilçesinde durdurarak, E.N.O.'yu kıskıvrak gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen E.N.O.'nun ilk ifadesinde, üvey annesi ile tartıştığını ve bu sebeple önce İngiliz anahtarıyla darbettiğini, ardından da bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi. 

Güvenlik güçlerinin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor. 

Yorumlar (0)