Taziyeden dönüyorlardı... Yolcu otobüsü ile çarpıştılar!

Kırşehir'de taziyeye giden ailenin bulunduğu otomobil, yolcu otobüsü ile birbirine girdi. Otomobil sürücüsü Hacı Salih Çiçek (51) ile 3 çocuğu hayatını kaybetti.

YAŞAM 14.12.2019, 16:52 14.12.2019, 16:53
Taziyeden dönüyorlardı... Yolcu otobüsü ile çarpıştılar!

Kaza, Kırşehir merkeze bağlı Özbağ beldesi Erevik yolunda saat 10.30 sıralarında gerçekleşti. Mustafa Köseoğlu (39) denetimindeki 38 H 2600 plakalı Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsü, Hacı Salih Çiçek kontrolündeki 40 AK 547 plakalı otomobil ile kavşakta birbirine girdi. 

Otomobil, otobüsün önünde metrelerce sürüklenerek hurda yığınına döndü.

Otomobil sürücüsü Hacı Salih Çiçek ile çocukları Seda Çiçek (18) ve Yasin Çiçek (19) olay yerinde yaşamını yitirirken, Merve Nur Çiçek (14) kaldırıldığı Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Eşi ile büyük kızı araca binmedi

Hacı Salih Çiçek'in Akçakent ilçe belediyesinde şoför olarak çalıştığı ve çocukları ile birlikte bir yakınlarının cenazesi için taziye ziyaretine gittikleri bildirildi. Hacı Salih Çiçek'in eşi Serpil Çiçek'in (47) rahatsız olması nedeniyle büyük kızı Pınar Çiçek (23) ile birlikte otomobile binmedikleri, Akçakent ilçesindeki evlerinde kaldıkları kaydedildi. 

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığı ifade edildi. 

Yorumlar (0)