Tatile gidemeyen aile, Ağrı Dağı manzaralı havuz inşa etti 

Ağrı’da yaşayan ve bahçe işlerinin yoğun olması sebebiyle tatile gidemeyen Ardin ailesi, Ağrı Dağı manzaralı havuz inşa etti.  

YAŞAM 25.07.2021, 14:31 26.07.2021, 09:04
Tatile gidemeyen aile, Ağrı Dağı manzaralı havuz inşa etti 

Ağrı Doğubayazıt’ta çiftçilik yapan Abdulkadir Ardin ve eşi, 4 bin 500 ağaçlık bahçesi ile ilgilenirken işlerinin yoğunluğu sebebiyle bu sene tatile gidemedi. Bahçe işlerinde kendisine sürekli yardım eden çocuklarını mutlu etmek isteyen Ardin, bahçenin bir kısmına yüzme havuzu inşa etti. Kavurucu sıcaklıklarda çocuklarının havuza girmesini sağlayan çiftçinin Ağrı Dağı manzaralı havuzu, sosyal medyada çokça beğeni aldı. 





Çocukları 5 bin 137 metre yükseklikteki Ağrı Dağı’na bakan yüzme havuzuna girerken kendisi de 4 bin 500 ağaçlık bahçesinde hasat mevsimini yürüyen Ardin hem eğleniyor hem de işini yapıyor; çifte mutluluk yaşıyor. 





Çorak arazide su buldu, havuz inşa etti 

Çiftçi Abdulkadir Ardin: “Çorak olan bu arazide sondaj çalışması yaptırdık ve 41 metrede su bulduk. Bu suyla da hem bahçemizi suladık hem de çocuklarımız için yüzme havuzu yaptık. Çocuklarımızın bahçede sıkılmamaları ve bize yardım etmelerini sağlamak için bu havuzu inşa ettik. Havuzumuz yalnızca bizim için değil herkes için. Ağrı Dağı’na tırmanan turistler de dönüşte bu havuza girip öyle gidiyor. Havuzu gören herkes şaşırıyor.” 





“Ağrı Dağı’nı göremeyen çok kişi var” 

Ardin: “Ağrı Dağı’nı göremeyen çok kişi var fakat bu bizim için geçerli değil. Sudan kafamızı çıkardığımızda hep görüyoruz, bizim manzaramız bu dağ. Havuzumuz yaklaşık 150 bin TL’ye mal oldu. Çocuklarımıza bu mutluluğu ve heyecanı yaşattığımız için mutluyuz.” 



Yorumlar (0)