Tartıştığı kişiye tencere fırlatırken balkondan düştü!

İstanbul'da bir vatandaş, sokakta bulunan bir kişiyle tartışırken tencere fırlatmak istedi. Söz konusu vatandaş, tam o esnada balkondan aşağı düştü. 

YAŞAM 08.08.2020, 16:50
Tartıştığı kişiye tencere fırlatırken balkondan düştü!

Olay, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde 27 Temmuz günü gerçekleşti. Psikolojik problemlere sahip olduğu iddia edilen bir vatandaş, sokaktan geçen bir kişiye, evinin balkonundan laf attı. Bunun üzerine tartışma çıktı. 

Tartışma iyice büyüyünce balkondaki kişi, tencere alarak sokakta bulunan kişiye fırlattı. O esnada dengesini kaybettiği görülen şahıs, balkondan sokağa düştü.

Vücudunda kırık tespit edildi

Söz konusu vatandaşın düştüğüne şahit olanlar, polise ihbarda bulundular. Sağlık ekipleri de kısa süre içerisinde intikal etti.

Yaralanan vatandaşa ilk müdahalede bulunuldu. Daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan vatandaşın, vücudunda kırıkların bulunduğu ve tedavi edilmesinin ardından taburcu olduğu bildirildi. 

"Tencere atarken düştüğünü gördüm"

Miras Özbek isimli mahalle sakini, sokaktan kavga sesleri işittiğini, bunun üzerine ne olduğunu anlamak için dışarı çıktığını ve yukarıdan sandalye fırlatıldığını söyledi.

Balkondaki adamın elinde tencere bulunduğunu anlatan Miras Özbek, tencereyi atan adamın balkondan aşağı düştüğünü ve hareket etmeden yerde yattığını ifade etti.

"Sık sık kavga çıkıyordu"

Miras Özbek, kavganın, balkonda bulunan vatandaşın durduk yere laf atması üzerine çıktığını belirtti. 

Mert Arıkan, sık sık kavga yaşandığını anlatarak, balkondaki adamın sokaktan geçen birileriyle tartıştığını ve yukarıdan halı ve saksı fırlattığını, daha sonra da tencere fırlatırken dengesini yitirdiğini ve demirlere tutunmayı başaramayınca aşağı düştüğünü kaydetti.

Yorumlar (0)