Tartışmada deliye döndü, eşini tüfekle öldürdü!

Malatya Battalgazi'ye bağlı İskender Mahallesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Eşi Aytan N. ile tartışmaya başlayan 53 yaşındaki A.N, cinnet getirdi. Eşinin tüfekle yaraladığı kadın, Battalgazi Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

YAŞAM 08.11.2023, 14:53 Hakan Öksüz
Tartışmada deliye döndü, eşini tüfekle öldürdü!

Bir kadın cinayeti haberi de Malatya'dan geldi. Battalgazi ilçesine bağlı İskender Mahallesi'nde yaşayan 53 yaşındaki A.N, eşi Aytan N. (51) ile tartışmaya başladı. Valide Sultan Sokak'taki apartmanda kavgaya dönüşen tartışmanın sonu kanlı bitti.

Aytan N, Battalgazi Devlet Hastanesi'nde öldü

Eşi ile tartışırken cinnet getiren A.N, tüfeğine sarıldı. Öfkeden deliye dönen şahıs, eşini tüfekle yaraladı. Battalgazi Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Aytan N, hayatını kaybetti. Eşini öldüren zanlının gözaltına alındığı kaydedildi.

Yorumlar (0)