Tarsus'ta Türkan Şoray rüzgârı

Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenen "Efsaneler Kentinde Bir Efsane Şahmeran" isimli etkinliğin onur konuğu olan sanatçı Türkan Şoray, ilçe halkı tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

YAŞAM 17.11.2019, 15:37
Tarsus'ta Türkan Şoray rüzgârı

Türkan Şoray Mersin'in Tarsus ilçesinde gerçekleştirilen "Efsaneler Kentinde Bir Efsane Şahmeran" etkinliğinin onur konuğu olarak ilçeye geldi. Sanatçı, bölge halkı tarafından büyük ilgi gördü.

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen "Efsaneler Kentinde Bir Efsane Şahmeran" adlı etkinliğe Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğe onur konuğu ise Türk Sineması’nın unutulmaz sanatçılarından Türkan Şoray'dı. Şoray, hayranları arasında izdiham yarattı. Söyleşinin gerçekleşeceği salona doğru yürüyen Şoray, gördüğü sevgi seli karşısında etkilenirken, güvenlik görevlileri sayesinde ezilmekten son anda kurtarıldı.

"Sayenizde genç ve enerjik hissediyorum"

Kendisine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu mutluluğu ifade eden Şoray, "Şahmeran benim hayatımda çok önem verdiğim filmlerden biridir. Bu filmi çekerken ve 40 metrelik bir kuyruk takıldığında kendimi gerçek bir yılan hissettim. Müthiş bir filmdi. Şahmeran efsanesinin yeni nesillere de anlatılıyor olması beni çok etkiledi. Sizlerle beraber olduğum zaman kendimi çok genç, enerjik ve hayata bağlanmış hissediyorum. Bana bu mutluluğu yaşattığınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Tüm Tarsusluları sevgiyle kucaklıyorum." dedi.

Etkinlik programı daha sonra Şahmeran figürlü el sanatları ve hediyelik eşyaların sunumu, söyleşiler, gösteriler ve müzik dinletileri ile devam etti.

Yorumlar (0)