Tarım işçileri yola savruldu: 18 yaralı

Diyarbakır’da tarım işçilerini taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu 18 kişi yaralandı.

YAŞAM 25.10.2019, 09:51
Tarım işçileri yola savruldu: 18 yaralı

Diyarbakır’da tarım işçilerini taşıyan minibüs, özel bir otomobille çarpışarak devrildi. Meydana gelen trafik kazası sonucunda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 18 kişi yaralandı.

Trafik kazası, Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Üçkuyular Mahallesi Mapa Yolu üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 04 AG 383 plakalı minibüs, kavşaktan geçtiği sırada aniden önüne çıkan plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobile yandan vurdu. Çarpmanın etkisiyle otomobil savrulurken, işçileri taşıyan minibüs ise yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra yan yattı. Trafik kazası sonrası can pazarının yaşandığı minibüste bulunan ve aralarında kadın ile çocukların olduğu 18 kişi yaralandı.

Trafik kazasının ihbar edilmesi üzerine yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Trafik kazasına karışan otomobil ve minibüs çekici yardımı ile yoldan çekilirken, polis kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Yorumlar (0)