Tarihte ilk ve son: Minibüs şoförü, kasklı motosikletliye kafa attı 

Ataşehir’de seyreden minibüsün şoförü ve bir motosikletli arasında tartışma yaşandı. Sinirlerine hakim olamayan şoför, kasklı olduğunu göre göre motosikletliye kafa attı. Çevredekiler tarafından kaydedilen o anlar karşısında herkes şaşkınlık yaşadı. 

YAŞAM 24.09.2021, 15:47 25.09.2021, 11:07
Tarihte ilk ve son: Minibüs şoförü, kasklı motosikletliye kafa attı 

İstanbul Ataşehir Kayışdağı mevkiinde meydana gelen olayda, Dudullu hattında seyreden bir minibüsün şoförü ile aynı istikamette ilerleyen bir motosiklet sürücüsü arasında tartışma başladı. Hali hazırda sıkışık olan trafikte gerilimin iyiden iyiye artmasına sebep olan bu tartışma, minibüs şoförünün görenleri hayrete düşüren hareketi ile kahkaha tufanına dönüştü. 



Kaska kafa attı, sosyal medyada gündem oldu 

Tartışmanın alevlenmesi üzerine minibüs şoförü araçtan indi ve motosiklet sürücüsüne, kaskını göre göre kafa attı. Kask vesilesi ile motosiklet sürücüsü kendisine atılan kafadan etkilenmedi fakat minibüs şoförü kafasından yaralandı. Çevredekiler tarafından kayıt altına alınan o anlar, sosyal medyada da pek çok kişiyi güldürdü. Araç iç kamerasından da görülen kavga sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri, ikiliyi ayırdı.  

Yorumlar (0)