Talihsiz adam yanarak can verdi!

İzmir'in Torbalı ilçesinde, iddia edilenlere göre 73 yaşındaki Ömer Karakurt kalp krizi esnasında ısınmak için yaktığı ateşin üzerine düşerek hayatını kaybetti.

YAŞAM 10.12.2019, 20:32
Talihsiz adam yanarak can verdi!

İzmir'de ikamet eden Ömer Karakurt (73) Torbalı ilçesine bağlı Karakızlar Mahallesi'ndeki tarlasına gitti. Tarladaki kulübesinde bir süre kalan Karakurt daha sonra çalışmak için zeytin ağaçlarının bulunduğu yere ulaştı. Havanın iyiden iyiye soğuması sonrası yaşlı adam ateş yakarak ısınmaya çalıştı.

İddialara göre Karakurt kalp krizi geçirmesi sonucu ateşin üzerine düştü. Yanarak hayatını kaybeden yaşlı adam, kendisinden haber alamayan yakınları tarafından bulundu. Gördükleri manzara karşısında sinirlerine hakim olamayan akrabaların haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri intikal etti.

Söz konusu olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında jandarma ekipleri tanınmaz hâldeki cesedin olduğu yerde incelemelerde bulundu. Yaşlı adamın cenazesi, savcının incelemesi sonrası otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Yapılan araştırmalar sonucu, Karakurt'un haftada birkaç kez zeytin bahçesinde zaman harcadığı ve daha sonra evine döndüğü öğrenildi.

Yorumlar (0)