Taksim'de dehşet anları kamerada: Tek yumrukla komalık etti

İstanbul Taksim’de 42 yaşındaki bir adam, geldiği gece kulübünde alkolün etkisiyle birlikte küfür ve hakaret ettiği güvenlik görevlisi tarafından özür dilemek istediği sırada saldırıya uğradı. Yumruk darbeleri sonucu yere düşen ve kafatası kırılan 42 yaşındaki adam, kemiğin beynine saplanması neticesinde komalık oldu. Yaşanan dehşet anları çevredeki kameralara yansırken saldırgan, Beyoğlu polisi tarafından tutuklandı. 

YAŞAM 19.08.2021, 12:51 20.08.2021, 09:30
Taksim'de dehşet anları kamerada: Tek yumrukla komalık etti

Olay, geçen hafta Beyoğlu Taksim’de, Perşembe günü sabah 09.30 sıralarında meydana geldi.

Önce küfür etti, sonra özür dilemek istedi

İddiaya göre alkollü olduğu belirtilen 42 yaşındaki Murat K., gittiği bir gece kulübünün Fırat İ. isimli güvenlik görevlisi ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada iki taraf arasında karşılıklı küfür ve hakaret yaşandı. Murat K. daha sonra mekandan çıkarak güvenlik görevlisinden özür dilemek istedi. Fakat burada tekrar kavga çıktı. 

Tek yumrukla komalık oldu 

Karşılıklı küfür ve hakaretin ardından sinirlerine hakim olamayan Fırat İ. isimli güvenlik görevlisi, Murat K.’nın üstüne yürüyerek yumruk atmaya başladı. Yediği yumruğun ardından yere düşen 42 yaşındaki Murat K., kafasını çarpması neticesinde kafatası kırıldı ve beynine saplandı. Yaşananların ardından Murat K.’nin arkadaşı polis ekiplerine haber verirken, çevrede bulunan vatandaşlar ise sağlık görevlilerine haber verdi. Yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Yaşam mücadelesi veriyor 

İhbar sonrası bölgeye gelen sağlık ekipleri, olay yerinde Murat K.’ya ilk müdahaleyi yaptı. Müdahaleden sonra ambulansla Murat K., Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedaviye alındı. Murat K.’nin beynine saplanmış olan kemiğin çıkartıldığı fakat sağlık durumunun kritik olduğu ifade edildi. Yumruğu atan güvenlik görevlisi Fırat İ. ise Beyoğlu polisi tarafından gözaltına alındı. 

Güvenlik görevlisi tutuklandı 

Emniyete götürülen saldırgan Fırat İ. ifadesinde, Murat K.’nin kendisine küfür ettiği ve bunu hazmedemeyerek yumruk attığını aktardığı belirtildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli, “kasten yaralama” suçu dolayısıyla adli işlemler yapıldıktan sonra sevk edildiği adliyede mahkeme tarafından tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

Dehşet anları kameraya böyle yansıdı:

Yorumlar (0)