Taksim'de banka şubesinde bıçaklı saldırı

Taksim’de elindeki bıçakla bir banka şubesine girerek banka personellerine tehditler savuran madde bağımlısı saldırgan, trafik polisi tarafından etkisiz hale getirildi.

YAŞAM 27.04.2021, 19:47 28.04.2021, 14:14
Taksim'de banka şubesinde bıçaklı saldırı

Söz konusu olay, dün saat 16.00 sularında Beyoğlu Taksim’de yaşandı. Aktarılan bilgiye göre madde bağımlısı Onur Y. (26), elindeki bıçakla bir banka şubesine giriş yaparak görevli ile önce tartışıp ardından da tehdit etmeye başladı. Saldırganın elindeki bıçağı sallaması üzerine bankanın güvenlik personeli, şahsa müdahalede bulunarak dışarıya çıkarmak istedi. Güvenlik ile şahıs arasında arbede meydana gelince, banka önünde uygulama yapmakta olan trafik polisi, olaya müdahalede bulundu. Kendine bıçakla zarar verip dışarıya çıkan şahsı polis memuru etkisiz hale getirdi. 

Adli işlem başlatıldı

Kelepçelenen saldırgan, sağlık personellerinin müdahalesinin ardından ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledilerek tedavisine başlandı. Olayda kullanmış olduğu suç aleti ise muhafaza altına alındı. Diğer yandan, tedavisi tamamlanan şahsa, 'uyuşturucu kullanma', 'kamu malına zarar' ve 'intihar girişimi' suçlarından adli işlemde bulunulacağı öğrenildi. 







Yorumlar (0)