Taksicilerin silahlı kavgası: Ölü ve yaralılar var

Önceki gün taksiciler arasında meydana gelen silahlı kavganın sonucunda 3 taksici yaşamını yitirmişti. Yaşanan olayla birlikte 4 taksi durağı kapatıldı ve mühür vuruldu.

YAŞAM 28.09.2020, 00:21
Taksicilerin silahlı kavgası: Ölü ve yaralılar var

Aralarında önceden yolcu alma meselesi yüzünden husumet olan bir taksi durağı çalışanı Yalçın D., Fatih G., ve Zeytin A. ile adı henüz bilinmeyen bir taksici İstanbul Esenyurt'ta bulunan durağa geldi.

Durağın önündeki taksiciler arasında sopalı ve silahlı kavga çıktı.

Silahını bırakarak kaçtı

Kavga sırasında bir kişi, pompalı tüfekle 4 kişiyi vurdu. Pompalı saldırgan silahını olay yerinde bırakıp kaçtı, birlikte gelmiş olduğu 3 kişi ise yaralandı.

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde gerçekleştirilen ilk müdahaleyle hastaneye kaldırıldı.

3 kişi yaşamını kaybetti

Tedavi altına alınan Yavuz ve Cengiz Dayanmaz ile Sinan Öztürk yaşamını kaybetti. Tahir Ç.'nin ise tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Karşı tarafta yaralanan Yalçın D., Fatih G., ve Zeytin A. ise başka bir hastanede tedavi altına alındı.

Kaçan saldırganı yakalamak için polis tarafından çalışma başlatıldı.

Taksi durakları kaldırılacak

Kavganın ardından İBB ekipleri polisin eşliğinde, aralarında kavganın da çıktığı ifade edilen taksi durağı da dahil toplamda 4 taksi durağını mühürleyip kapattı.

Taksi duraklarının kapısına 3 gün içinde kaldırılması, eğer kaldırılmazsa belediye ekipleri tarafından kaldırılacağı yönünde uyarı yazısı asıldı.

Yorumlar (0)