'Taksi' filminden etkilenen Trabzonlu genç, otomobilini aynı şekilde yaptırdı

Bir dönemler özellikle genç neslin ilgi gösterdiği Fransız polisiye komedi yapımındaki meşhur 'Taksi'nin bir benzeri de Trabzon'da yapıldı. 23 yıl evvel yapılan filmde başrol karakterinin kullandığı, modifiyesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken arabayı Trabzon sokaklarında görenler, dönüp bir kez daha bakıyor.

YAŞAM 21.01.2021, 18:44 22.01.2021, 16:23
'Taksi' filminden etkilenen Trabzonlu genç, otomobilini aynı şekilde yaptırdı

Serinin ilk filmi 23 yıl evvel başlayan Fransa yapımı Taksi filminde seyircilerin en fazla dikkati çeken arabanın benzeri, Trabzon'da yapıldı. 

Modifiyesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken arabadan etkilenen Trabzonlu Fatih Malkoç (28), rüyasını gerçekleştirmek için filmde kullanılan Peugeot 406 modelinden satın aldı. 

Kepçe operatör olarak görev alan Malkoç, boş kaldığı dönemlerde söz konusu filmdeki arabanın benzerini yapmak için kolları sıvadı. 

Taksi filmindeki görsellere bakarak deneme yanılma yönetimi ile arabanın ön tamponunu yapmayı başaran genç adam, filmdeki hiçbir ayrıntıyı atlamadı. 

'Taxi Marseille' tabelasına kadar tüm modifiye parçalarını aracına ekleyen Malkoç, Trabzon caddelerinde turlarken tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 

Kiminin şaşkınlık yaşadığı, kiminin ise fotoğraf almak istediği araba için yaklaşık olarak 40 bin lira masraf yapan Malkoç, arabasını asla satmak istemediğini kaydediyor.







 

Yorumlar (0)