Tacize uğradığını söyledi, tekme tokat saldırdı!

Şirinevler metrobüsünde yanına oturan bir kişinin tuhaf sesler çıkararak kendisini taciz ettiğini iddia eden Arzu K., tekme ve tokatlarla saldırdı. Neye uğradığını şaşıran şahıs, ilk durakta metrobüsten indi. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şahsın kimliğini ortaya çıkardı. Genç kadının saldırıya geçtiği anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

YAŞAM 26.07.2022, 15:12 27.07.2022, 16:06 Hakan Öksüz
Tacize uğradığını söyledi, tekme tokat saldırdı!

Önceki günlerde Okmeydanı durağından kalkan Şirinevler metrobüsünde saat 20.00 sıralarında ilginç bir olay yaşandı. Bahçelievler Şirinevler durağında metrobüse binen Arzu K. adlı kadın, arka koltuklardan birine oturdu. Arzu K.'nın peşinden metrobüse binen bir başka kişi, arka sıralardaki koltuklardan birine yerleşti.

"Montunu önüne koydu, ilginç sesler çıkardı"

Yanında oturan şahsın montunu önüne koyduğunu ve ilginç sesler çıkardığını iddia eden Arzu K., tacize uğradığını düşünerek tekmeyle saldırıya geçti. Genç kadının saldırısıyla neye uğradığını şaşıran şahıs, metrobüsün önüne doğru kaçtı. Kendisini taciz ettiğini düşündüğü şahsı takip eden kadın, tekme ve tokat savurmaya devam etti.

Tacize uğradığını söyleyen Arzu K. şikayetçi oldu

Öfkeli genç kadın, metrobüsteki diğer yolcular tarafından sakinleştirildi. Saldırıya uğrayan şahıs, ilk durakta metrobüsten indi. Daha sonra otobüsten inen Arzu K., soluğu emniyette aldı. Genç kadının şikayeti üzerine metrobüste yer alan güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Benzer şekilde başka kadınları da takip etmiş

Görüntüler sayesinde şahsın kimliği tespit edildi. 32 yaşındaki Ömür Ç. adlı kişinin, daha önce de benzer şekilde başka kadınları takip ederek yanlarına oturduğu anlaşıldı. 25 günlük çalışma sonucunda olayı çözen polis ekipleri, zanlıyı gözaltına aldı. İfadesi alınan Ömür Ç.'nin savcılık kararıyla salıverildiği kaydedildi.

Yorumlar (0)