Tacizciye meydan dayağı

Bursa'da cinsel içerikli mesajlarla evli bir kadını taciz ettiği ileri sürülen tacizciye meydan dayağı atıldı.

YAŞAM 15.12.2019, 10:05
Tacizciye meydan dayağı

Bursa'da evli bir kadına cinsel içerikli mesaj atıp kapısına dayandığı iddia edilen kişi, kadının eşi ve akrabaları tarafından sokak ortasında darp edildi. Olay yerine gelen Bursa polisi, vatandaşları zor sakinleştirirken, darp edilen kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Osmangazi ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, M.Ö. isimli şüpheli, evli bir kadına cep telefonundan cinsel içerikli mesajlar atarak tacizde bulundu. Mesajlardan rahatsız olan kadın, durumu kocasına anlattı.

Karısının anlattıklarını dinleyen ve mesajları gören öfkeli koca, mesajların geldiği cep telefonuna mesaj atarak, görüşmek istediğini belirtti. Mesaja olumlu yanıt veren M.Ö., kadının evine giderek zile bastı. Evde tacizciyi bekleyen koca ve akrabaları kapıyı açarak M.Ö. ile tartışmaya başladı.

Tartışma kavgaya dönünce kadının öfkeli kocası ve akrabaları M.Ö.'yü apartmanın girişinde darp etmeye başladı. Kanlar içerisinde kalan M.Ö.'yü gören çevredeki vatandaşlar, durumu 155 polis ve 112 sağlık ekiplerine ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, kavga eden şahısları güçlükle ayırdı.

Yaralı M.Ö. olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesine götürülürken, M.Ö.'yü darp eden 3 kişi ifadesi alınmak üzere Emniyet'e götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)