Süt tankeri bu hâle getirdi

Manisa ilinin Demirci ilçesinde süt tankeri ile otomobilin çarpışması sonucu aileden olmayan 1 kişi hayatını kaybetti, aynı aileden 5 kişi de yaralandı. 

YAŞAM 06.10.2019, 16:32
Süt tankeri bu hâle getirdi

20 yaşındaki Akın Erdem idaresindeki 45 RC 009 plakalı otomobil, Demirci-Selendi kara yolu Bozyer Çiftliği mevkisinde, Cevdet Y. yönetimindeki 43 KG 091 plakalı süt tankeriyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle süt tankeri tarlaya, otomobil şarampole uçtu. 

Meydana gelen trafik kazasını görenlerin ihbar etmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi yönlendirildi.

Trafik kazasında, otomobildeki yolculardan 20 yaşındaki Hüseyin Arslan kazanın meydana geldiği yerde yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsü Akın (20) ile Tuğçe (6), Gülsüm (18), İsmail (35) ve Furkan Erdem (12) yaralandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ve Selendi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştıkları araçtan çıkarılan yaralılar, Selendi Devlet Hastanesine götürüldüler.

Ağır yaralı 20 yaşındaki sürücü Akın Erdem'in, buradaki ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesine sevk edildiği bildirildi.

Diğer taraftan süt tankeri sürücüsü Cevdet Y. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Yorumlar (0)