Survivor için binlerce yol kat etti!

Büyük bir ilgiyle izlenen "Survivor" isimli yarışma programına senelerdir katılmak isteyen fakat bir türlü kabul edilemeyen Mersinli Lutfi Anbaroğlu, bisikleti ile bin 700 kilometrelik yolu kat etti.  

YAŞAM 16.12.2019, 11:19
Survivor için binlerce yol kat etti!

Mersinli Lutfi Anbaroğlu, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2020 Türkiye yarışmasına katılmak için bisikletiyle Tarsus'un tarihi Kleopatra Kapısı'ndan hareket etti. Anbaroğlu, bin 700 kilometrelik yolu 16 günde kat ederek Balıkesir’e vardı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın dikkatini çekerek yarışmaya katılmayı hedefleyen turizm fotoğrafçısı Anbaroğlu, İstanbul'a giderken yolu Balıkesir’den geçti.

Kent merkezine gelerek höşmerim tatlısından yiyen Anbaroğlu, senelerdir hayalini kurduğu yarışmaya katılmayı bekliyor. 

"Yıllardır Survivor yarışmasına başvuruyorum"

Anbaroğlu, annesi, babası ve yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı’nın fotoğraflarının bulunduğu tişörtle seyahat ederek, yarışmaya katılabilmeyi hedeflediğini kaydetti. 

Mersin’den İstanbul’a pedal çeviren Anbaroğlu, "Mersin’in Tarsus ilçesi tarihi Kleopatra Kapısı’nın önünden bisikletimle Akdeniz sahil bandından 27 Kasım tarihinde hareket ettim. Bugün yaklaşık 17’nci gün oluyor. Sahil bandından Antalya, Kemer, Finike, Fethiye, Muğla, Aydın, İzmir. Manisa, Akhisar üzerinden Balıkesir’e ulaştım." dedi. 

Anbaroğlu, Balıkesir’e ulaşana kadar yaklaşık bin 700 kilometre yol kat ettiğini belirterek, "Yıllardır Survivor yarışmasına başvuruyorum ve kabul edilmiyorum." ifadesini kullandı. 

"İnşallah sesimi Acun abimiz duyar"

Bisikletiyle hareket ederek sesini Acun Ilıcalı’ya duyurmak istediğini kaydeden Anbaroğlu "Hayatımda çok sevdiğim üç insan var. Annem, babam ve Acun Ilıcalı. Onların resimlerini tişörtüme bastırarak bu yolculuğu yapıyorum." diye konuştu.

Anbaroğlu, Survivor’a katılmayı çok istediğini vurgulayarak, "İnşallah sesimi Acun abimiz duyar ve beni de Survivor 2020 Gönüllüler Adası’na kabul eder." dedi. 

"Şampiyon olarak dönmeyi de hedefliyorum"

Yarışmada başarılı olacağını düşündüğünü aktaran Anbaroğlu, “Bende azim, her şey var. Survivor’dan şampiyon olarak dönmeyi de hedefliyorum." diye ekledi.
 

Yorumlar (0)