Sürücünün tuvalet molası faciayla sonuçlandı: 3 ölü 5 yaralı

Denizli Pamukkale’de sürücüsünün tuvalet için indiği bir otomobile çarpan minibüs, çarptığı araçla beraber 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Kazadan sonraki feryatlar yürekleri dağladı. 

YAŞAM 04.06.2021, 09:56 05.06.2021, 14:19
Sürücünün tuvalet molası faciayla sonuçlandı: 3 ölü 5 yaralı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşanan olayda, beraberindeki 5 kişiyle bir cenazeye katılan otomobil sürücüsü, dönüş yolunda tuvalet ihtiyacını karşılamak için aracı park ederek araçtan indi.

İbrahim Doğru’nun sürücüsü olduğu ve aynı yöne doğru seyir halinde olduğu belirtilen minibüs ise keskin virajı döndükten sonra aniden önüne çıkan park halinde araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Yoldan geçen ve kazayı fark eden diğer sürücülerin olayı, ihbar etmeleriyle olay yerine itfaiye, AFAD, sağlık jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından minibüsteki sürücü İbrahim Doğru ile birlikte eşi Ferize Doğru ile Hasan Güney’in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Otomobildeki 5 kişi yaralandı

Minibüsle birlikte 50 metre uçuruma yuvarlanan otomobildeki Emre A., Emre M., Necmettin C.,  İzzet T. ve Uğur Y. hafif yaralanırken, araçtan inen sürücü Yaşar C.’nin ise yara almadan kazadan kurtulduğu ifade edildi. İtfaiye, AFAD ve sağlık ekiplerinin 2 saatlik kurtarma çalışmaları neticesinde yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. 

Hurda yığınına döndüğü belirlenen minibüste yaşamını yitiren karı, koca ve diğer yolcunun cansız bedenleri, uçurumdan çıkartılarak Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü. Acı haberi alan ailelerin feryatları ise yürekleri dağladı. 

Kazada yaşamını yitiren minibüs sürücüsü İbrahim Doğru'nun, mahalleye çevrilen Karahayıt beldesinin kurucu belediye başkanları arasında olduğu belirtildi.

Yorumlar (0)