Sultangazi'de hırsız, pencerede mahsur kaldı

Sultangazi'de hırsızlık maksadıyla girdiği evde fark edilen şahıs, balkondan kaçmaya çalıştığı esnada mahsur kaldı. Binanın dış cephesinde mahsur kalan şüpheli, ev sahibi ve sokaktakilere kurtarılmak için adeta yalvardı.

YAŞAM 28.07.2021, 20:26 29.07.2021, 15:06
Sultangazi'de hırsız, pencerede mahsur kaldı

Söz konusu olay, dün akşam saat 20.00 sularında 50. Yıl Mahallesi üzerinde meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre, 3. katta bulunan bir daireye giren şahıs, bir süre sonra bina içerisinden gelen sesler üzerine olay yerinden kaçmak istedi. Evin arka balkonundan yan binaya geçiş yapan şüpheli şahıs, yan binadakilerin fark etmesi üzerine geri dönmeye çalıştı. İlk girdiği evin penceresine tutunan şüpheli, tutunduğu yerden kurtarılmak için adeta yalvardı. Kısa bir sürenin ardından tutunduğu pencereden balkona geçen şahıs, kaçmayı başardı. 

"Camda asılı kalınca yalvardı"

Olay anını aktaran ev sahibi Şefika Yeşil, "İşten geldiğimde kapının açık olduğunu fark ettim. Eşime seslenince arka balkona doğru kaçtı. Buradan da yan komşunun balkonuna geçmeye çalıştı. Camda asılı kalınca da yalvardı. Sonra ben yardım istemeye başlayınca da olay yerinden kaçmayı başardı.” dedi.

Emniyet güçleri, kaçan hırsızı yakalamak için soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)