Sultangazi'de evi ateşe verip kiracıyı içine kilitledi

Sultangazi’de uyuşturucu madde bağımlısı olduğu belirtilen genç, içinde kiracının bulunduğu evi yaktı. Alevlerin kısa süre içerisinde diğer odalara yayıldığı yangın, itfaiye personelleri tarafından söndürüldü.

YAŞAM 22.08.2021, 18:10 23.08.2021, 14:50
Sultangazi'de evi ateşe verip kiracıyı içine kilitledi

Korkunç olay, saat 15.30 sularında Sultangazi 50. Yıl Mahallesi 2228 Sokak üzerinde yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan 6 katlı apartmanın en üst katındaki daire, ev sahibinin oğlu olduğu öne sürülen kişi tarafından içinde kiracı varken ateşe verildi. Yangın sebebi ile alevler kısa süre içerisinde evin diğer odalarına da sıçradı. Alevleri gören yurttaşlar durumu güvenlik, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay mahalline gelen itfaiye personelleri, alevleri kısa süre içerisinde kontrol altına aldı. O sırada daire içerisinde olduğu öğrenilen bir kişi de kilitli kaldığı evin kapısını kırarak kendisini son anda dışarıya atmayı başardı.

Büyük panik yaşandı

Yangın sırasında sokak üzerinde yaşanan panik, itfaiye personellerinin yangını tamamen söndürmesinin akabinde son buldu.

Adının Hakan olduğu öğrenilen şahıs, evi ateşe verip olayın ardından bölgeden kaçarak uzaklaşırken, güvenlik güçleri, evi yakarak kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Yangın sebebi ile can kaybı olmazken, konutta maddi çapta hasar meydana geldi.

Emniyet güçleri, olaya ilişkin inceleme başlattı.





Yorumlar (0)