Suçluların korktuğu seri katil: Pedro Rodrigues Filho

Pedro Rodrigues Filho tam olarak Dexter değil, ancak kendisi diğer suçluları öldüren bir seri katil.

YAŞAM 24.10.2019, 16:26
Suçluların korktuğu seri katil: Pedro Rodrigues Filho

Pedro 14 yaşına geldiğinde diğer çocuklara benzemediği oldukça açıktı. Babası, çalıştığı yerden yiyecek çaldığı iddiasıyla kovulduğunda, Pedro işleri yoluna koyacağını söyleyerek onu kovan kişiyi öldürdü. Ayrıca babasının asıl hırsız olmadığını da öğrendi. Ondan sonra da  gerçek suçluyu bulmaya ve onu da öldürmeye karar verdi. Anlaşılan yaptıklarından pişman değildi aksine intikam almayı ve gerçek suçluları cezalandırma fikri hoşuna gidiyordu.

İntikam almak istiyor

Pedro Rodrigues Filho, gerçek bir seri katil. 18 yaşına gelmeden en az 70 cinayet işlemişti zaten. Ayrıca öldürdüğü herkesin ya sabıka kaydı vardı ya da Pedro’nun hayatını kötü etkilemişti. Rodrigues, çoğu zaman sadece sıradan insanlar olmayanları hedef aldı. Bir analist tarafından “mükemmel psikopat” olarak nitelendirilen Rodrigues, diğer suçluların ve onu haksızlık edenlerin peşinden gitti.

14 yaşında katil oldu

Rodrigues’in hayatı dünyaya geldiği andan itibaren zorlaşmaya başladı. 1954'te Minas Gerais, Brezilya'da doğdu. Annesi hamileyken babasından gördüğü şiddet nedeniyle zedelenmiş bir kafatasıyla doğdu. Rodrigues, 14 yaşındayken ilk cinayetini işledi. Kurban, kasabasının başkan yardımcısıydı. Adam, okuldan yiyecek çaldığı iddia edilen ve okul koruyucusu olarak çalışan Rodrigues’in babasını kovmuştu. Sonra da Rodrigues onu belediye binasının önünde av tüfeğiyle vurdu. İkinci cinayetini de ona yakın bir zamanda işledi. Rodrigues gerçek yiyecek hırsızını bulup onu öldürdü.

Brezilya, Sao Paulo'daki Mogi das Cruzes bölgesine kaçtı.Sonrasında, Rodrigues, bir uyuşturucu satıcısını ve onun çalışanlarını öldürdü. O sırada aşık oldu. Adı Maria Aparecida Olympia idi ve ikisi, Maria Olympia çete üyeleri tarafından öldürülünceye kadar birlikte yaşadı. Olympia’nın ölümü, Rodrigues’i bir sonraki suç çılgınlığına teşvik etti. Olympia’nın hayatını alan çete üyesini bulmak için cinayetle ilgili gördüğü insanlara işkence etti sonra da canlarını aldı.

Bir sonraki hedefi ailesindendi

Bir sonraki belki de en şaşırtan cinayet için  Pedro Rodrigues Filho yine iş başındaydı. Bu kez hedef kendi babasıydı, adına cinayet işlediği adamdı. Rodrigues’in babası, Rodrigues’in annesini öldürmüştü ve yerel  hapishanede yatıyordu. Pedro Rodrigues, babasını hapishanede ziyaret etti ve 22 kez bıçaklayarak onu öldürdü.

Pedrinho Matador nihayet 24 Mayıs 1973'te tutuklandı. Tamamen yeni bir bölümün başlangıcı oldu bu tutuklama. Onu mahkumlarla dolu bir yere hapsetmek çok da mantıklı değildi ve tam istediği gibi oldu. Pedro Rodrigues Filho, cinayetlerinin çoğunu oluşturan 47 mahkumu hapis yattığı süre içerisinde  öldürdü. Rodrigues, öldürülen suçluların, intikam almayı hak ettiğini düşündüğü kişiler olduğu söyledi. Diğer suçluları öldürmekten heyecan ve mutluluk duyduğunu da ekledi. Hapishanede işlediği her bir cinayet için dörder yıl hapis cezası aldı  ve böylece 2007 yılında serbest bırakıldı. Pedro Rodrigues Filho Brezilya'da, sadece öldürdüğü birçok insan için değil, diğer suçluların öldürülmesine söz vermesiyle de ün salmıştır. 
 

Yorumlar (0)