Su ve yemek yok, kola içerek yaşıyor!

10 yaşından beri su içip yemek yiyemediğini iddia eden 35 yaşındaki kola bağımlısı İsmail Otlu, "Yarın bir gün ne getirir bilemiyorum ama bağımlısı oldum bırakamıyorum. İçkim sigaram yok kötü alışkanlığım bu." dedi.

YAŞAM 25.02.2020, 16:10
Su ve yemek yok, kola içerek yaşıyor!

Osmaniye'de pastane işletmeciliği yapan tatlı ustası 35 yaşındaki İsmail Otlu, 10 yaşında başladığı kola içme alışkanlığından vazgeçemiyor. 

Günde 5 litre kola

İsmail Otlu, bağımlı olduğu kolayı zaman içerisinde günde 5 litreye çıkardı. Sabah uyanınca ilk işi kola içmek olan genç adam, bazen 5 litre kimi zamanlar ise 5 litrenin üzerinde kola içiyor.

Uzun süredir hiç su içmediğini belirten İsmail Otlu, sadece öğlen arası bazen simit bazen de poğaça ile karnını doyurduğunu iddia etti.

Kola içmeyince başı ağrıyor

Kola içmediği zamanlarda baş ağrısı çektiğini strese girdiğini söyleyen İsmail Otlu, "10 yaşından bu yana kola içiyorum. Bağımlılık oldu ister istemez. 2, 2 buçuk litre ile başladık şimdi 5 litreye kadar çıktı. Bu bağımlılık bana yarın bir gün nasıl bir hastalık olarak geri döner bilemiyorum. İçtiğim marka belli. Farklı bir marka kola içemiyorum. İçtiğim zaman bende mide bulantısı yapıyor. Su işi yok bende. Su içemiyorum. Yemek dahi yiyemiyorum. Öğleni simitle börekle geçiştiriyorum. Yarın bir gün ne getirir bilemiyorum ama bağımlısı oldum, bırakamıyorum. İçkim sigaram yok, kötü alışkanlığım bu" ifadesini kullandı.

Seyyar satıcı arkadaşı: "Beni de bağımlı yaptı"

Seyyar satıcı arkadaşı Tamer ise, İsmail hakkında, "Bizi bıktırdı. Ben bu caddede seyyarsatıcıyım. Kola içmeye sürekli beni de çağırıyor. Beni de bağımlı yaptı. 1 litre kola da ben içiyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)